Menu

TIMIJEVA RADIONICA ZA DJECU

- NAJČAROBNIJA MAĐIONIČARSKA RADIONICA!

Idealni program za klince i klinceze starijeg uzrasta (7-12) koji su na proteklim događanjima ili rođendanskim proslavama već imali priliku vidjeti mađiončarske predstave Čarobnjaka Timija ili drugih mađioničara za djecu te su željeli naučiti kako se neki od trikova i čarolija izvode. U tom slučaju Timijeva čarobna radionica je odlična ideja!

Kroz Timijevu čarobnu radionicu klinci i klinceze će biti potpuno zaokupljeni 60 minuta. Čarobnjak Timi će ih zabaviti i podučiti jednostavnim čarolijama i mađioničarskim trikovima kojima će moći oduševiti obitelj, prijatelje, poznanike. Tijekom radionice neizbježna su i nova prijeateljstva 🙂

Mađioničarska predstava

Timi će klince podučiti jednostavnim čarolijama i mađioničarskim trikovima sa:
kovanicama, igraćim kartama, maramicama, gumicama te ostalim predmetima koje možeš pronaći u kući.

Diploma “Mali Čarobnjak” biti će uručena djeci koja su sudjelovala u radionici. Djeca će imati priliku prezentirati novonaučene vještine u kratkoj predstavi koja slijedi nakon završetka radionice.

Timijeva Čarobna Radionica je odličan kreativni program i nesvakidašnja radionica, ne samo za rođendanske proslave već i knjižnice, škole, kampove te ostala mjesta i događanja kada želite privući klince.

Ako želite provjerit Timijevu dostupnost ili zatražiti informativnu ponudu stupite u kontakt putem web obrasca ili telefonskim pozivom na +385 99 602 0000 bez ikakvih obveza.

Što kažu roditelji na Timijeve čarolije?

[testimonial_view id="1" category="Ćiribu Ćiriba"]